Tornado of Gemini Ribs kopen

De ribs (rigid inflatable boats) van Tornado Boats en Gemini staan bekend om hun veelzijdigheid. Ze worden gebruikt voor reddingsoperaties op zee, douanepatrouilles en zelfs in militaire operaties. Het zijn echte werkpaarden die betrouwbaar varen in moeilijke omstandigheden. Dat dit ook de gevorderde particulier aanspreekt is dan ook geen wonder. Bij Post Workboats kunt u de kracht van een rib ervaren tijdens een van onze proefvaarten. Bent u op slag verliefd geraakt? Dan bouwen wij voor u de rib naar wens.

Als professional een rib kopen

De bijzondere eigenschappen van een rib vallen steeds beter in de smaak bij de professionele watersporter. Het lichte gewicht, het grote drijfvermogen en de ultieme vaarbeleving maken van ribs gewilde vaartuigen. Vooral in woelig water is een rib in zijn element. Dat hoeft echter niet te betekenen dat een rib niet comfortabel kan varen, ook qua comfort en aankleding kan een rib perfect worden uitgerust. Een rib van Post Workboats leveren we volledig naar wens van de klant, zowel qua uitrusting als uitstraling is alles mogelijk. Bent u een watersporter die graag buiten de lijntjes kleurt, de grens opzoekt en echt geniet van varen? Dan is een rib van Post Workboats perfect voor u!

Eerst de rib beleven, dan kopen

Bij Post Workboats gaan we prat op beleving. Wanneer u een rib wilt aanschaffen gaan wij dan ook graag eerst met u het water op. Wij hebben altijd een rib klaarstaan voor een spectaculaire proefvaart. Onze showroom ligt midden in het Urker havengebied, we kunnen dus direct het water op! Door onze ruime ervaring kunnen wij u het beste advies gegeven, passend bij uw wensen en vaarstijl.