Archieven Rib verhuur

Post Workboats heeft een uitgebreide vloot professionele ribs voor verschillende doeleinden. Deze multifunctionele vaartuigen zijn perfect voor allerlei werk op het water. Wij gebruiken onze ribs voor uiteenlopende waterwerkzaamheden, denk hierbij aan het slepen van boten, crew tendering, seismologisch onderzoek, begeleiden van sportwedstrijden, filmopnames, etc.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze vloot ribs. Deze schepen zijn te huren voor allerlei activiteiten op het water. Niet iedere rib heeft dezelfde specificaties, dus bekijk goed welke rib het beste bij uw project past. Weet u het niet zeker? Neem contact met ons op en wij zorgen dat u de perfecte rib voor uw klus krijgt.

Alle ribs van Post Workboats zijn standaard uitgerust met een moderne milieuvriendelijke viertakt Yamaha buitenboordmotor en voorzien van marifoon, GPS met kaartplotter, dieptemeter, navigatieverlichting, hydraulische besturing, brandblusser, verbandtrommel, anker, hijsogen en registratie. Uiteraard zijn onze boten voorzien van een allriskverzekering.

Al onze ribs zijn containerfit en kunnen eenvoudig wereldwijd getransporteerd worden.

Onze vloot bestaat uit de volgende schepen: