Crew Tendering door Post Workboats

Is het belangrijk dat uw personeel snel en veilig verplaatst kan worden over het water? Dan is een rib de perfecte oplossing. Bij Post Workboats zijn we regelmatig actief als crew tender bij offshore en onshore klussen. Zo kunnen we uw personeelsleden van schip naar schip brengen, maar ook bij windmolenparken en in havens kunt u goed gebruik maken van een rib. Ook het bezorgen van boodschappen en het vervoeren van spullen behoort tot de mogelijkheden van onze ribs. Veiligheid is enorm belangrijk en wij bieden daarom niet alleen een veilig schip, maar ook de juiste reddingsvesten, helmen en andere accessoires aan. Natuurlijk beschikt onze bemanning over BHV-certificaten en is ieder schip uitgerust met een EHBO-kit.

Waar u ook ter wereld actief bent. Wij kunnen u crew tendering faciliteren. Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan direct telefonisch contact op via 0527-681667 of mail ons via het contactformulier.

Voor we aan de slag gaan nemen we uw wensen door en brengen we in kaart welke rib u het beste kunt gebruiken. Vervolgens kiezen we de juiste bemanning en kunt u in een mum van tijd beschikken over een crew tender.

Al onze diensten

Bewakingsboten
Coachboten
Crew Tendering
Film- en mediaboten
Rib Charter
Scheepvaart begeleiding
Surveyboten
Veiligheidsboten
Werkboten