Maatwerk en Custom Made Ribs van Post Workboats

Bij Post Workboats kunt u niet alleen terecht voor het huren en kopen van standaard ribs. We bouwen ook ribs volledig naar de wensen van de klant. Door onze jarenlange ervaring in het werken met ribs weten we precies hoe we deze wensen het beste kunnen verwezenlijken. We gaan niet alleen te werk op de zakelijke markt, ook de serieuze particulier kan terecht bij Post Workboats. Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats, daar houden we gedurende het gehele proces rekening mee.

Wij bouwen de ideale ribs

Een rib is een van de meest multifunctionele vaartuigen die er is. Een van de redenen hiervoor is de grote mate van maatwerk die mogelijk is bij het bouwen van een rib. U kunt bijvoorbeeld kiezen hoeveel zitplaatsen een rib moet hebben, welke apparatuur ingebouwd moet worden of hoe krachtig de motoren moeten zijn. Zelfs het plaatsen van een kajuit is mogelijk bij een rib, op die manier kunt u in vrijwel alle weeromstandigheden aan de slag.

Ribs met krachtige buitenboordmotoren

Afhankelijk van de taak van de rib en de wateren waarin gevaren wordt heeft u meer of minder grote motoren nodig. Bij Post Workboats zijn we gespecialiseerd in het leveren van buitenboordmotoren vanaf 150PK. Wij weten precies hoeveel kracht nodig is voor uw situatie en geven u graag advies op maat.

Een custom made rib van Post Workboats aanschaffen

Heeft u interesse in een rib van Post Workboats? Neem dan gerust contact met ons op via info@postworkboats.nl of bel 0527-681667. Bij interesse gaan we eerst samen om de tafel en bespreken we uw wensen. Aan de hand van deze wensen maken wij een voorstel voor uw ideale rib.