Scheepvaart begeleiding door Post Workboats

Bent u aan het werk op het water? Dan is het soms nodig om scheepvaartbegeleiding in te schakelen. Dit komt met name veel voor bij het werken aan sluizen, bruggen en kades. Maar, ook bij het organiseren van evenementen en het baggeren van vaargeulen kan begeleiding belangrijk of zelfs verplicht zijn. Een rib is een uitstekend middel om scheepvaartbegeleiding in te zetten.

Wanneer u Post Workboats inschakelt voor scheepvaart begeleiding kunt u rekenen op een professionele partner die veiligheid op de eerste plek heeft staan. Wij werken met gecertificeerde medewerkers en boten. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw vergunning, verzekering en dienstverlening in orde is. We adviseren en begeleiden schepen op locatie en zorgen dat het vaarverkeer veilig zijn doorgang kan vinden! Wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan direct telefonisch contact op via 0527-681667 of mail ons via het contactformulier.

Wanneer we voor u aan de slag gaan bekijken we eerst goed wat uw wensen zijn en wat de eisen van de (lokale) overheid zijn. Vervolgens kiezen we de juiste rib voor de klus en selecteren we een gecertificeerde, ervaren bemanning. Zowel voor lange of korte projecten kunt u via Post Workboats snel beschikken over veilige vaarbegeleiding!

Al onze diensten

Bewakingsboten
Coachboten
Crew Tendering
Film- en mediaboten
Rib Charter
Scheepvaart begeleiding
Surveyboten
Veiligheidsboten
Werkboten