Over Post Workboats

Post Workboats is een maritieme dienstverlener met meer dan dertig jaar ervaring. Vanuit onze thuishaven Urk werkt onze vloot van ribs aan projecten over de hele wereld. Wij zijn door hard werken uitgegroeid tot een bedrijf met naam op het gebied van rib-dienstverlening. Onze werkstijl is no-nonsens: geen woorden, maar daden.

Onze dienstverlening

Wij zijn actief in diverse takken van de nautische dienstverlening. Een kleine greep uit onze projecten:

  • Seismologisch onderzoek waarbij een rib assisteert bij het in kaart brengen van een groot gebied.
  • Surveillance van bodemgesteldheid bij grote infrastructurele projecten/waterwerken. Wij zijn hiervoor bijvoorbeeld aan de slag geweest op de tweede Maasvlakte.
  • Het begeleiden van zeilwedstrijden tijdens grote internationale competities.
  • Wereldwijde evenementenbegeleiding van de Red Bull Air Race.
  • Het functioneren als werk- en assistentieboot bij het leggen van kabels of onderwaterwerk bij offshore installaties.
  • Ondersteuning van diverse televisieprogramma’s en filmopnames. Denk aan het televisieprogramma Yacht Vision, maar ook films als Dunkirk.
  • Scheepvaartbegeleiding bij werkzaamheden in de vaargeul.
  • Veiligheidsboot bij werkzaamheden aan kades.

Meer weten over de mogelijkheden van onze schepen? Kijk op de pagina Diensten.

Ervaring en kwaliteit

Post Workboats is trots op haar enorme ervaring met rib-dienstverlening. Met onze ruim dertig jaar ervaring en enthousiaste teamleden bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit nautische dienstverlening.

Wij zijn trots op onze ribs en we vinden het belangrijk dat we alleen met het beste materiaal werken. Al onze ribs zijn voorzien van moderne, milieuvriendelijke viertakt buitenboordmotoren van Yamaha. Daarnaast beschikken de ribs over een marifoon, GPS met kaartplotter, dieptemeter, navigatieverlichting, hydraulische besturing, brandblusser, verbandtrommel, anker, hijsogen en registratie. Uiteraard zijn onze boten voorzien van een allriskverzekering.