Coachboot huren bij Post Workboats

Er is niets mooier dan watersport! Althans, dat vinden wij bij Post Workboats. Misschien is dat de reden dat we zeer actief zijn bij het verhuren van coachboten voor grote zeilwedstrijden, surfwedstrijden of andere watersporten. Vanuit een coachboot kan een coach zijn team goed aansturen, maar een coachboot kan ook gebruikt worden om een wedstrijd veilig te laten verlopen en signalen te geven aan de deelnemers. Ons personeel is bekend met de regels van de sporten en heeft ruime ervaring in het begeleiden van waterevenementen. Daarnaast hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan en kunnen we direct ingrijpen bij misstanden. Wij zijn kortom de ervaren partner voor uw waterevent!

Kunt u een rib met bemanning gebruiken bij uw watersportevenement?  Neem dan direct telefonisch contact op via 0527-681667 of mail ons via het contactformulier. LINK

Voor we voor u aan de slag gaan spreken we de wedstrijd door. Bekijken we goed wat de randvoorwaarden zijn en bepalen wat de beste boot voor uw event is. We maken gebruik van een draaiboek om het geheel in goede banen te leiden.

Al onze diensten

Bewakingsboten
Coachboten
Crew Tendering
Film- en mediaboten
Rib Charter
Scheepvaart begeleiding
Surveyboten
Veiligheidsboten
Werkboten