Coachboot huren bij Post Workboats

Er is niets mooier dan watersport! Althans, dat vinden wij bij Post Workboats. Daarom zijn wij zeer actief bij het verhuren van coachboten voor grote zeilwedstrijden, surfwedstrijden of andere watersportevenementen. Vanuit een coachboot kan een coach zijn team goed aansturen, maar een coachboot kan ook gebruikt worden om een evenement veilig te laten verlopen en signalen te geven aan de deelnemers. Ons personeel is bekend met de regels van verschillende watersporten en heeft ruime ervaring in het begeleiden van waterevenementen. Daarnaast hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan en kunnen we direct ingrijpen bij misstanden. Kortom, wij zijn dé ervaren partner voor uw waterevenement!

Kunt u een rib met bemanning gebruiken bij uw watersportevenement?  Neem dan direct telefonisch contact op via 0527-681667 of mail ons via het contactformulier.

We gaan graag op voorhand met u in gesprek over het verloop van uw evenement. Zo kunnen wij bepalen welke boot het beste bij het project past en weten we zeker dat alles op één lijn ligt. Tijdens uw evenement werken wij met een draaiboek, om alles in goede banen te kunnen leiden.

Al onze diensten

Bewakingsboten
Coachboten
Crew Tendering
Film- en mediaboten
Rib Charter
Scheepvaart begeleiding
Surveyboten
Veiligheidsboten
Werkboten