Surveyboten huren bij Post Workboats

Post Workboats heeft geruime ervaring in het veilig en efficiënt uitvoeren van surveyonderzoeken met behulp van een rib. Onze ribs worden over de hele wereld ingezet om de bodem in kaart te brengen bij havens, offshore windmolenparken en andere waterprojecten. Surveyboten kunnen worden gebruikt voor civieltechnisch, milieutechnisch en hydrografisch onderzoek. Ribs zijn wendbaar, stabiel en eenvoudig te vervoeren naar allerlei locaties. Een rib is daardoor ook uitermate geschikt voor het controleren van constructies op- en onder het water.

Wilt u een rib van Post Workboats huren voor surveywerkzaamheden? Neem dan direct telefonisch contact op via 0527-681667 of mail ons via het contactformulier.

Bij Post Workboats hebben wij veiligheid en servicekwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij staan voor u klaar wanneer u gedegen en betrouwbaar onderzoek wilt uitvoeren op het water. Onze onderzoeksribs beschikken over hoge kwaliteit apparatuur en onze bemanning heeft veel ervaring in het werken met surveyapparatuur. Wij gaan voor de aanvang van een opdracht altijd met u in gesprek over de juiste voorwaarden en richtlijnen. Zo weet u precies waar u op kunt rekenen.

Al onze diensten

Bewakingsboten
Coachboten
Crew Tendering
Film- en mediaboten
Rib Charter
Scheepvaart begeleiding
Surveyboten
Veiligheidsboten
Werkboten