Surveyboten huren bij Post Workboats

Post Workboats beschikt over ontzettend veel ervaring in het veilig en efficiënt uitvoeren van surveyonderzoeken met behulp van een rib. Over de hele wereld hebben onze ribs de bodem in kaart gebracht bij havens, offshore windmolenparken en andere waterprojecten. Surveyboten kunnen worden gebruikt voor civieltechnisch, milieutechnisch en hydrografisch onderzoek. Ribs zijn wendbaar, stabiel en eenvoudig te vervoeren naar allerlei locaties. Een rib is daardoor ook uitermate geschikt voor het controleren van constructies op- en onder het water.

Wilt u een rib van Post Workboats huren voor surveywerkzaamheden? Neem dan direct telefonisch contact op via 0527-681667 of mail ons via het contactformulier.

Bij Post Workboats hebben wij veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij staan voor u klaar wanneer u gedegen en betrouwbaar onderzoek wil uitvoeren op het water. Onze onderzoeksboten zijn van hoge kwaliteit en onze bemanning heeft veel ervaring bij het werken met surveyapparatuur. Wij gaan voor een opdracht altijd met u in gesprek over de juiste voorwaarden en richtlijnen. Daardoor weet u precies waar u op kunt rekenen.

Al onze diensten

Bewakingsboten
Coachboten
Crew Tendering
Film- en mediaboten
Rib Charter
Scheepvaart begeleiding
Surveyboten
Veiligheidsboten
Werkboten