Film- en mediaboten huren bij Post Workboats

Van Hollywood producties tot spelprogramma’s op nationale televisie: Post Workboats heeft er veel ervaring mee. Bij dergelijke opnames gaat het niet alleen om servicekwaliteit, maar ook om flexibele dienstverlening en veiligheid. Dat zijn zaken waar wij dan ook waarde aan hechten. De juiste training voor de bemanning, goede voorbereiding en een uitgebreid en duidelijk werkplan. Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf met veel ervaring als het om veilig werken gaat? Dan bent u bij Post Workboats aan het juiste adres. Wij zijn de betrouwbare, servicegerichte partner op het gebied van film- en mediaondersteuning op het water.

Heeft u een film- of mediaproject op het water en kunt u ondersteuning van ribs gebruiken? Neem dan direct telefonisch contact op via 0527-681667 of mail ons via het contactformulier.

Bij Post Workboats werken we secuur, flexibel en effectief. Drie eigenschappen die zeer belangrijk zijn bij het opnemen van een film- of mediaproject op het water. Wij gaan met u in gesprek over de beste oplossing voor uw project en maken samen een plan van aanpak. Wij werken veilig, gaan vertrouwelijk met uw informatie om en zijn gemotiveerd om uw project in goede banen te leiden.

Al onze diensten

Bewakingsboten
Coachboten
Crew Tendering
Film- en mediaboten
Rib Charter
Scheepvaart begeleiding
Surveyboten
Veiligheidsboten
Werkboten