Film- en mediaboten huren bij Postworkboats

Van Hollywood producties tot spelprogramma’s op nationale televisie. Post Workboats heeft er ontzettend veel ervaring in. Bij dergelijke opnames gaat het niet alleen om kwaliteit, maar ook om flexibele dienstverlening en veiligheid. Dat zijn zaken waar wij dan ook ontzettend veel aandacht aan besteden. De juiste training voor de bemanning, goede voorbereiding en een uitgebreid en duidelijk werkplan. Bent u op zoek naar een bedrijf dat niet alleen praat, maar ook weet waar het over gaat als het om veilig werken gaat? Dan bent u aan het juiste adres. Wij zijn de betrouwbare, vertrouwelijke partner op het gebied van film- en mediaondersteuning op het water.

Heeft u een film- of mediaproject op het water en kunt u ondersteuning van ribs gebruiken? Neem dan direct telefonisch contact op via 0527-681667 of mail ons via het contactformulier.

Bij Post Workboats werken we veilig, secuur en effectief. Drie eigenschappen die zeer belangrijk zijn bij het opnemen van een film- of mediaproject op het water. Wij gaan met u in gesprek over de beste oplossing voor uw project en maken samen een plan van aanpak. Wij werken veilig, gaan vertrouwelijk met uw informatie om en zijn ontzettend gemotiveerd.

Al onze diensten

Bewakingsboten
Coachboten
Crew Tendering
Film- en mediaboten
Rib Charter
Scheepvaart begeleiding
Surveyboten
Veiligheidsboten
Werkboten