Werken op het water wordt een stuk efficiënter, veiliger en comfortabeler als het werk uitgevoerd wordt met behulp van ribs(= rigid inflatable boats). Post Workboats is gespecialiseerd in de verhuur van de allerbeste Tornado ribs. Bent u op zoek naar een betrouwbare multipurposeboot? Post Workboats is u graag van dienst.

Ribs worden ingezet voor diverse activiteiten op het water. Van inspectie tot training en van reparatie tot bouw. Kampt u met een capaciteitsprobleem en bent u op zoek naar tijdelijk extra materieel? Wilt u ribs inzetten voor reddingsactiviteiten, slepen, peilen of evenementenbegeleiding? Post Workboats ontzorgt u graag. Het transport van de ribs nemen we eventueel ook graag voor onze rekening.

De voordelen van onze ribs zijn eindeloos. Onze workboats hebben een hoge laadcapaciteit, kunnen onder bijna alle omstandigheden varen en zijn zeer veilig. De keuze aan ribs is groot bij Post Workboats, alle direct inzetbaar. Post Workboats levert ook boten op maat, geconfigureerd naar uw specifieke eisen. U bent van harte welkom om vrijblijvend contact op te nemen.