De avontuurlijke watersporter weet het allang: de ribs van Tornado Boats zijn het neusje van de zalm. De veelzijdigheid van ribs (rigid inflatable boats) is wijd en zijd bekend. Tornado ribs worden overal ter wereld gebruikt voor de meest uiteenlopende wateractiviteiten. Van reddingsoperaties op zee tot kustbewaking, van douanepatrouille tot militaire operaties. De rib is een echt werkpaard en heeft alle eigenschappen in huis voor professionele acties onder zeer zware en moeilijke omstandigheden. Bent u op zoek naar een betrouwbaar, stevig stuk gereedschap, dan biedt Post Workboats u alle mogelijkheden met de Tornado ribs.

Ook de particuliere markt waardeert de bijzondere eigenschappen van ribs steeds meer. Het lichte gewicht, het grote drijfvermogen en de ultieme vaarbeleving maken van ribs gewilde vaartuigen. Vooral in woelig water is een rib in zijn element. Comfort kan echter net zo’n groot onderdeel uitmaken van de uitrusting van een rib. De ribs van Post Workboats worden in iedere gewenste kleur en uitvoering geleverd. Watersporters die graag buiten de lijntjes kleuren, de grenzen opzoeken en de vaarbeleving centraal stellen, kiezen dan ook voor een rib.

Wie een rib aanschaft, gaat voor de ultieme vaarbeleving. Post Workboats wil u die vaarbeleving graag laten beleven en heeft daarom altijd een rib paraat voor een proefvaart. Onze showroom is midden in het Urker havengebied gevestigd. Met meer dan 35 jaar ervaring met ribs kunnen wij u het beste advies geven, passend bij uw wensen.

Laatste nieuws

    Referenties Verkoop / Verhuur

    Braveheart Shipping BV is een maritiem bedrijf gevestigd op Urk. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in hydrografisch en seismologisch onderzoek, survey activiteiten, crew tendering en olie detectie.

    Braveheart Shipping werkt voor verschillende (inter)nationale opdrachtgevers zoals Havenbedrijf Rotterdam, Van Oord Nederland en Koninklijke Boskalis Westminster. Alle schepen van Braveheart Shipping zijn voorzien van de allernieuwste technologieën.

    Lees meer...