De familie Spruijt uit Nieuwersluis was in augustus 2012 op doorreis naar Lemmer toen ze met hun motorkruiser Zoeff vastliepen op het IJsselmeer. De verraderlijke ondiepte van de Vormt, vlakbij Urk, deed de kruiser de das om. De schroeven waren stukgevaren en het roer was afgebroken, de Zoeff zat letterlijk aan de grond. Post Workboats zorgde er voor dat de familie hun vakantie gewoon weer konden voortzetten.

Harry Spruijt: "Post Workboats was super snel ter plaatse en heeft ons in veiligheid gebracht. In de Urker haven is Klaas Post zelf gaan duiken om te kijken wat de schade precies was. Toen hebben we besloten om de Zoeff te laten repareren op de Urker werf. Dat was allemaal zo gepiept, de volgende dag voeren we alweer. Als je dan toch pech moet hebben, kun je het beter zo hebben."

Laatste nieuws

    Referenties Sleephulpverlening

    Hans Leerdam uit Ermelo genoot in september 2012 van een heerlijke vaarvakantie met zijn echtgenote en twee honden, toen hij met zijn schouw de ‘Vrouwe Aaltje’ flink in de problemen kwam op het IJsselmeer. Gelukkig bood de sleephulpverlening van Post Workboats uitkomst.

    Lees meer...