Hans Leerdam uit Ermelo genoot in september 2012 van een heerlijke vaarvakantie met zijn echtgenote en twee honden, toen hij met zijn schouw de ‘Vrouwe Aaltje’ flink in de problemen kwam op het IJsselmeer. Gelukkig bood de sleephulpverlening van Post Workboats uitkomst.

"We zaten vlakbij Urk, om precies te zijn bij de Rotterdamse Hoek, toen opeens de lijn van het blok schoot en in de schroef terecht kwam. Ons schip was stuurloos. Met windkracht 6 á 7 en grote golven overal krijg je het dan best benauwd. Gelukkig was Post Workboats heel snel paraat. Ze namen ons op sleeptouw naar de Urker haven. De schade viel gelukkig mee, de volgende dag hebben we gewoon onze vakantie voort kunnen zetten. Prima geregeld dus’’, aldus Hans Leerdam.

Laatste nieuws

    Referenties Sleephulpverlening

    De familie Spruijt uit Nieuwersluis was in augustus 2012 op doorreis naar Lemmer toen ze met hun motorkruiser Zoeff vastliepen op het IJsselmeer. De verraderlijke ondiepte van de Vormt, vlakbij Urk, deed de kruiser de das om. De schroeven waren stukgevaren en het roer was afgebroken, de Zoeff zat letterlijk aan de grond. Post Workboats zorgde er voor dat de familie hun vakantie gewoon weer konden voortzetten.

    Lees meer...