Heeft u pech met uw pleziervaartuig op het IJsselmeer of de randmeren? Post Workboats heeft 24 uur per dag een vloot paraat, die onmiddellijk uit kan varen in geval van nood. Of het nu sleephulp of reparatie betreft, wij staan voor u klaar. Het alarmnummer van Post Workboats: 06-55.824.872.

Post Workboats heeft alle kennis, ervaring en materialen aan boord om professioneel hulp te bieden.

Post Workboats is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner van bootverzekeringen en schade-experts. Sleep- en bergingskosten zijn daardoor praktisch altijd gedekt. Onze klanten hoeven zich dan ook geen zorgen te maken over de kosten. Daarnaast bieden wij onze klanten voorrang op reparatie aan hun boot en zorgen wij er voor dat de vakantie of vaartocht zo snel mogelijk vervolgd kan worden. Post Workboats regelt de afhandeling direct met uw verzekering.

Aarzel dus niet, maar bel ons rechtstreeks: 06-55.824.872.

Laatste nieuws

    Referenties Sleephulpverlening

    Hans Leerdam uit Ermelo genoot in september 2012 van een heerlijke vaarvakantie met zijn echtgenote en twee honden, toen hij met zijn schouw de ‘Vrouwe Aaltje’ flink in de problemen kwam op het IJsselmeer. Gelukkig bood de sleephulpverlening van Post Workboats uitkomst.

    Lees meer...