Geen woorden, maar daden. Dat is een uitdrukking die Post Workboats van harte onderschrijft. Wij laten liever zien wat we doen en wat we kunnen, dan dat we een mooi verhaal vertellen. Post Workboats is dé expert op het gebied van ribs en dat al meer dan dertig jaar. We zijn trots op de projecten waar we met veel plezier aan (mee)gewerkt hebben.

Een kleine greep uit onze orderportefeuille:

 • Seismologisch onderzoek wereldwijd waarbij met speciaal geprepareerde rib op hoge snelheid een groot gebied in korte tijd in kaart gebracht kan worden
 • Surveillance van bodemgesteldheid bij grote infrastructurele waterprojecten/waterwerken, zoals de tweede Maasvlakte
 • Zeilwedstrijdbegeleiding/supportrib tijdens grote internationale zeilwedstrijden bij Medemblik
 • Evenementenbegeleiding bij de races van de Redbull Airrace wereldwijd
 • Werkboot/assistentieboot bij het leggen van kabels of onderwaterwerk bij offshore installaties
 • Het televisieprogramma Yachtvision en diverse andere film- en televisieopnames te water ondersteunen

Alle ribs van Post Workboats zijn standaard uitgerust met een moderne milieuvriendelijke viertakt Yamaha buitenboordmotor en voorzien van marifoon, GPS met kaartplotter, dieptemeter, navigatieverlichting, hydraulische besturing, brandblusser, verbandtrommel, anker, hijsogen en registratie. Uiteraard zijn onze boten voorzien van een allriskverzekering.

Laatste nieuws

  Referenties Verkoop / Verhuur

  Braveheart Shipping BV is een maritiem bedrijf gevestigd op Urk. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in hydrografisch en seismologisch onderzoek, survey activiteiten, crew tendering en olie detectie.

  Braveheart Shipping werkt voor verschillende (inter)nationale opdrachtgevers zoals Havenbedrijf Rotterdam, Van Oord Nederland en Koninklijke Boskalis Westminster. Alle schepen van Braveheart Shipping zijn voorzien van de allernieuwste technologieën.

  Lees meer...